Deplasare grea la Pitești, pentru CS Universitatea Reșița!


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița merge cu gânduri mari la Pitești. În penultima zi a acestei săptămâni, CSU Reșița are deplasare grea la FC Argeș, de unde speră să revină cu maximum de puncte.
Sâmbătă, jucătoarele lui Cristi Busuioc se duelează, în deplasare, într-un joc ce va conta pentru cea de-a XXI-a etapă din acest sezon competițional al Diviziei A de handbal feminin, seria B, cu formația FC Argeș, o echipă ce nu stă deloc rău în clasament.
CSU Reșița are totuși un moral mai bun. Echipa din Banat vine după două victorii consecutive, în timp ce FC Argeș a cedat etapa trecută cu SCM Timișoara.
“Plecăm și în deplasarea aceasta cu gândul de a face un joc bun. Va fi un meci dificil. Adversara noastră a reușit să câștige în fața echipei Dacia Mioveni, echipă care și-a anunțat obiectiv de a participa la barajul de Ligă Națională. Au câștigat acel derby local, înseamnă că ne așteaptă un meci foarte dificil, dar nu avem nimic de pierdut. Mergem cu gândul de a face un joc bun și la Pitești”, a declarat antrenorul echipei CS Universitatea Reșița, Cristi Busuioc.
Partida FC Argeș – CS Universitatea Reșița este programată sâmbătă, 10 martie, de la ora 11:00, în Sala Universității din Argeș și va fi arbitrată de Nitișor din Vâlcea și Stamatoiu din București. Înainte de ora jocului, CSU Reșița ocupă locul 8 în clasament cu 24 de puncte, în timp de FC Argeș este pe 6 cu 28 de puncte.
Liderul incontestabil al Diviziei A, seria B, este CS Minaur Baia Mare, urmat de SCM Timișoara și ASC Corona Brașov.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.