Premieră la Teatrul de Vest Reșița!


Teatrul de Vest din Reșița găzduiește mâine seară o premieră. La Palatul Cultural din oraș, are loc spectacolul muzical “Iaacovi și Leidental”.
Spectacolul muzical „Iaacovi și Leidental”, de Hanoch Levin, traducerea Ada-Maria Ichim, un spectacol de Mihaela Lichiardopol, scenografia, Geta Medinschi, muzica, Almasi Gabriel şi Adrian Mardan “se prezintă” vineri de la ora 19:00, în municipiul Reșița, la Palatul Cultural.
“Spectacolul „Iaacovi şi Leidental” prezintă prietenia dintre doi bărbaţi tineri, prietenie excepţională, care pare a se confunda, chiar, cu iubirea. E vorba despre doi prieteni, Iaacovi şi Leidental, care se bucură de clipe minunate împreună. Iaacovi începe însă să simtă că prietenia aceasta îl sufocă, îl ţine închis ca într-o cuşcă, şi se decide să evadeze din această relaţie jignindu-l pe Leidental, apoi, pleacă să simtă gustul libertăţii, să se bucure de viaţă, de o altă viaţă! Din acest moment, apar complicaţiile în viaţa celor doi foşti prieteni”, se arată pe site-ul de socializare al Teatrului de Vest Reșița.
Spectacolul nu este recomandat spectatorilor sub 16 ani. Prețul unui bilet la spectacolul de mâine seară, este de 20 de lei.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.