Mâine începe prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018.

Mâine începe prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018.

Conform calendarului înaintat de Ministerul Educației, examinarea începe cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în zilele de 12-13 februarie. În 14-15 februarie e programată evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. În zilele de 16, 19 şi 20 februarie este programată evaluarea competenţelor digitale, iar în perioada 21-22 februarie se va desfăşura evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2018 – Limba si literatura română, va avea loc luni, 25 iunie. Proba la Limba si literatura maternă este programată marţi, 26 iunie, proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie, iar ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării se va desfăşura joi, 28 iunie

Ministerul Educației a anunțat că anul acesta, afişarea rezultatelor şi depunera contestațiilor se va face pe 4 iulie. Soluționarea contestațiilor se va realiza între 5 şi 8 iulie, iar afişarea rezultatelor acestora pe 9 iulie.

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.