CSM-ul tot mai calitativ! Rossonerii, scor alb și cu UTA Arad!

CSM-ul tot mai calitativ! Rossonerii, scor alb și cu UTA Arad!

CSM-ul din Valea Domanului crește de la un meci amical la altul. Jucătorii lui Oprița au arătat calitate în fiecare meci disputat, până acum, doar cu echipe de Liga a II-a. Rossonerii au remizat alb și astăzi, în disputa cu UTA Arad.
CSM-iștii s-au duelat astăzi, pe sinteticul din Valea Domanului cu UTA Arad. În cel de-al treilea amical din această iarnă, jucătorii lui Oprița au jucat spectaculos, având multe ocazii de a transforma.
La final, deși au văzut un meci ce s-a încheiat cu un scor alb, toată lumea s-a declarat mulțumită. CSM-ul arată acum ca o echipă de Liga a II-a. Rossonerii “se apară” și atacă bine, cu formațiile din eșalonul secund. Oprița vede și el o altă față a CSM-ului și privește cu încredere spre retur.
“Un meci bun, după părerea mea, contra unei echipe bune. Eu consider că, mai ales în prima repriză, am jucat bine, am controlat jocul, am avut o posesie a acțiunii bună la atac. Ce am lucrat la antrenament, am făcut astăzi în teren și chiar sunt foarte mulțumit, am făcut un joc spectaculos, cu o circulație bună a mingii, ceea ce îmi și doresc eu. Singurul lucru care mă nemulțumește este că nu am reușit să înscriem nici astăzi. Voi discuta cu băieții să punem tot la punct, să nu mai facem greșeli. Suntem în perioada de pregătire. Avem două antrenamente foarte grele, dar băieții au răspuns destul de bine, au fost agresivi, au avut o atitudine bună, în afara golului, totul a decurs bine”, a declarat Daniel Oprița, principalul din Valea Domanului.
Unul dintre jucătorii de bază ai CSM-ului, Alin Liuba, a vorbit și el despre jocul de astăzi, cu UTA Arad. Liuba este mulțumit de el, de colegi, de antrenori, de tot ce înseamnă CSM Școlar astăzi și promite o altă față a grupării din Valea Domanului, în returul ce bate la ușă.
“A fost un meci bun. Suntem într-o perioadă grea de acumulări, care nu prea este iubită de fotbaliști, dar este atât de utilă, iar roadele încep să se vadă. Jucăm din ce în ce mai bine. Am jucat cu UTA, o echipă foarte bună, căreia i-am pus probleme în foarte multe momente și veți vedea că de la meci la meci, relațiile de joc se vor lega și vom juca din ce în ce mai bine. Va veni și golul. Important este că nu am primit gol, veți vedea că va veni și golul când va conta, în meciurile oficiale. Nu vrem să nu marcăm, să ne apărăm, dar așa a fost”, a declarat fotbalistul din Valea Domanului, Alin Liuba.
Gruparea din Valea Domanului continuă cu pregătirea centralizată la baza proprie, după care, la finalul săptămânii viitoare, întâlnește Pandurii Târgu Jiu, într-un alt meci neoficial.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.