Semnal de alarmă! Reşița este printre cele mai neprietenoase oraşe din România.

Semnal de alarmă! Reşița este printre cele mai neprietenoase oraşe din România.

Reşița este unul dintre oraşele cele mai dezavantajoase din România, conform unui studiu de opinie, realizat de OLX.ro Real Estate. În urma acestui studiu a reieşit faptul că locuitorii din Calea Caransebeşului din Reşița sunt printre cei mai nemulțumiți de locul în care trăiesc.

Chestionarul pe care au trebuit să-l completeze intervievații, a cuprins întrebări legate de costul per ansamblu al oraşului, respectiv al cartierului în care locuiesc în comparație cu veniturile pe care le realizează. Participanții au trebuit să răspundă la întrebări legate de costul coşului zilnic, al utilităților, plățile bunurilor şi a serviciilor necesare traiului obişnuit şi despre gradul de periculozitate al zonei în care locuiesc.

În acelaşi clasament al celor mai dezavantajoase oraşe din țară, alături de Reşița se mai află Alexandria, Vaslui, Focşani, Piatra-Neamţ, Satu-Mare, Tulcea, Călăraşi, Botoşani şi Brăila.

La polul opus, Braşovul pare a fi oraşul cu cel mai avantajos cost al vieții din România, urmat de Cluj-Napoca, Oradea – care a fost indicat ca fiind cel mai sigur oraş din țară, Sibiu, Timişoara, Piteşti , Târgu Mureş, Craiova, Bucureşti şi Craiova.

Transilvania este considerată în continuare ca fiind regiunea istorică cea mai atractivă, urmată de Bucureşti, Ilfov, Banat şi Oltenia. Moldova, Dobrogea şi Muntenia au obținut cele mai scăzute aprecieri din partea locuitorilor lor.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.