Gala de kickboxing a umplut Sala Polivalentă! Reșițeanul Rusalin, și-a făcut K.O. adversarul!

Gala de kickboxing a umplut Sala Polivalentă! Reșițeanul Rusalin, și-a făcut K.O. adversarul!

Atmosferă incendiară în această seară în Sala Polivalentă din Reșița! Fighterii au luptat în fața unei săli pline până la refuz. Rusalin Flavius nu și-a dezamăgit concitadinii. Reșițeanul a dat de pământ, la propriu cu italianul Schiavina.
“Gala Pro Fighters League WKA” a fost un real succes al organizatorilor. Încă înainte de gong, Sala Polivalentă a devenit neîncăpătoare, pentru iubitorii sportului de contact. Reșița a ieșit din casă astăzi, pentru kickboxing. Cetățenii urbei de pe Bârzava aveau de susținut un reșițean, ce a luptat pentru centura europeană în această seară. Fost campion la box, Rusalin Falvius a intrat astăzi în ring la +100 de kg cu italianul Giorgio Schiavina. Cei doi au luptat pentru centura europeană. “Fără discuții”, Rusalin a intrat hotărât în ring și a demonstrat că Schiavina este doar mare. În doar 30 de secunde, italianul a fost făcut K.O. de pumnul fostului boxer, spre bucuria lui, spre nefericirea italienilor și spre deliciul publicului reșițean, care a explodat de bucurie.
“Mi-am ghicit adversarul. Am fost mai pregătit. Am avut mai mare încredere în mine decât el. El nu prea a avut încredere. L-am simțit de la cântar. M-am simțit bine. L-am nimerit. A fost doar mare. Nu înseamnă că ce este mare, e și tare. Deocamdată vreau să mă bucur de această victorie, iar apoi voi dicuta cu oamenii de lângă mine, dacă vor să mergem mai sus, trebuie mai multă seriozitate. Nu vreau să mă îmbăt cu apă rece și să vorbesc deja despre titlul mondial. Mai este mult de muncă. Publicul reșițean a fost minunat. Sunt mândru că sunt reșițean. Le mulțumesc că au fost alături de mine”, a declarat campionul de astăzi, Rusalin Flavius.
Organizatorii se declară mulțumiți de “ce s-a întâmplat” astăzi la Reșița și au în plan să aducă și meciuri de centuri mondiale la noi în oraș.
“A fost un eveniment reușit. Nu ne așteptam la un public așa numeros. Suntem fericiți, pentru că Rusalin Flavius a câștigat titlul European și acum putem să gândim mai departe și să aducem un titlu mondial la Reșița. Mulțumesc celor care m-au ajutat, Primăriei și Consiliului Local, domnului primar și Consiliului Județean că ne-a pus la dispoziție această locație. Așteptările au fost mari. Kickboxerul nostrum s-a pregătit intens. Pregătim acest meci de câțiva ani. Evenimentul nostrum a fost unul internațional și s-a văzut în mai multe țări europene”, a declarat promotorul galei, Doru Coșei.
Din mijlocul galei nu a lipsit nici viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica, un iubitor al sportului de contact, antrenor emerit de lupte, care “luptă” pentru a aduce în orașul de la Poalele Semenicului cât mai multe astfel de evenimente.
“Mă bucur că în această seară foarte mulți iubitori ai sportului au venit la Sala Polivalentă pentru a susține sportivii. Sala a fost plină, înseamnă că Reșița iubește sportul și sunt convins că vom organiza și alte competiții de nivel național și internațional și vor fi la fel de mulți spectatori alături de sportivii noștri”, a declarat viceprimarul municipiului Reșița, Adrian Dacica.
Seara a început cu o victorie a lui Cristian Conea, după care reșițeanul Beniamin Radu a fost învins de Cătălin Pantea la 63 de kg. Gala a continuat cu o luptă a fetelor, pentru centură. Camelia Bîrsan din Reșița a fost învinsă de Maria Nedelcu, din Deva.
La categoria 80 de kg, Eduard Gafencu s-a impus la puncte în fața lui Paul Crețiu. La 71 de kg, Tiziano Campus a învins la puncte un sportiv din Rădăuți. Meciul de la 70 de kg s-a încheiat la egalitate, iar la 65 de kg, Adrian Maxim “a trecut” fără probleme de italianul Samuele.
“Nu am știut sigur că voi câștiga, însă m-am antrenat destul de mult, am tras de mine și am câștigat. Mulțumesc publicului foarte numeros. Mă simt foarte bine în ring. Am simțit energie datorită publicului reșițean”, a declarat Adrian Maxim.
“Gala Pro Fighters League WKA”  s-a încheiat cu victoria lui Sebastian Ciobanu, la categoria 86 de kg.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.