Surprinşi de jandarmi!

Surprinşi de jandarmi!


Jandarmii cărășeni au fost “la apel” în cursul zilei de ieri. Aceștia au fost sesizați telefonic, în data de 10 ianuarie, cu privire la faptul că, în apropierea cartierului Câlnic, se sustrage material lemnos.
Miercuri, 10 ianuarie, jandarmii cărăşeni au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că două persoane, de sex masculin, sustrag material lemnos din fondul forestier din apropierea cartierului Câlnic, din municipiul Reşiţa.
“Grupa de intervenţie s-a deplasat de îndată la faţa locului, unde au surprins doi bărbaţi care au reuşit să sustragă aproximativ 1,3 mc, material lemnos, de esenţă ”salcâm”. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 3000 de lei, fiecare, materialul lemnos fiind predat reprezentantului ocolului silvic”, se arată pe site-ul Jandarmeriei Caraș – Severin.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane care sustrag material lemnos.
sursa foto : Jandarmeria Caraș – Severin

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.