Primele achiziții la CSM!

Primele achiziții la CSM!


CSM Școlar Reșița a început achizițiile de jucători. În urmă cu puțin timp, pe site-ul clubului reșițean au apărut și primele nume, ce vor întări valoric, din acest retur de campionat, lotul formației din Valea Domanului.
Staff-ul tehnic le urează bun venit lui Daniel Ene și lui Leonard Manole, doi jucători valoroși, care vin să pună umărul la încercarea grea a Reșiței, de a promova în eșalonul secund.
Primul anunțat este Daniel Ene, jucător ce evoluează pe postul de atacant, iar în cariera sa, Ene a defilat sub culorile echipelor FC Caracal, FC Olt Saltina, Unirea Slobozia, FC Brașov, Sepsi Sfântu Gheorghe și CS Mioveni.
Leonard Manole este o altă achiziție făcută de CSM. Manole vine în Valea Domanului, de la contracandidata la promovare, ACS Șirineasa. Leonard Manole joacă mijlocaș stânga sau central, iar în cariera sa, a mai evoluat, pe lângă ACS Șirineasa și pentru echipele FC Argeș, FC Vaslui, Metalul Reșița, Farul Constanța și SCM Argeș.
După “avalanșa” de plecări, iată că CSM-ul își anunță și achizițiile, iar acesta este doar începutul. Staff-ul va anunța până la finalul acestei luni și celelalte nume de jucători noi, ce vin să pună umărul la treabă pentru promovare.
Gruparea din Valea Domanului are programat primul antrenament din 2018, abia în data de 17 ianuarie.
sursa foto : CSM Reșița

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.