Handbaliștii au revenit la antrenament! Staff-ul tehnic va fi modificat?!

Handbaliștii au revenit la antrenament! Staff-ul tehnic va fi modificat?!


Echipa de handbal masculin a revenit ieri după amiază la antrenamente. Nouă seniori și restul juniori au răspuns afirmativ primului antrenament din 2018, în vederea pregătirii returului de campionat. În Valea Domanului, pe sintetic, handbaliștii, împreună cu un “staff lărgit”, și-au stabilit programul până la ora meciurilor oficiale.
La cârma echipei mari, pare să fi trecut Radu Bote, de la juniori. Marcel Vulpe rămâne și el alături de echipă, iar “Paloma” se va ocupa de soarta portarilor reșițeni. Potrivit lui Radu Bote, echipa mare are clar nevoie de schimbări. Conducerea clubului vrea rezultate, fapt pentru care, “strategia” pare să se schimbe începând cu acest retur de campionat.
De la “start”, au lipsit ieri, motivat, Andi Sămânță și Ion Alexandru, handbaliști aflați în examen, pentru Academia de Poliție.
“Începem un an nou, cu un retur în care va trebui să facem mici schimbări, în sensul că trebuie să facem rezultate. Fără rezultate este greu să mulțumești conducătorii. Pentru retur trebuie să obținem maximum de puncte din meciuri. Juniorii care sunt la echipa mare trebuie să joace, cel puțin 30 de minute pe meci, după care să fie pregătiți pentru anul ce urmează, ca niște jucători siguri. La nivel de seniori, trebuie să avem jucători care să se ridice la un nivel puțin mai înalt, să ne putem pregăti anul viitor pentru a ataca altfel campionatul. Pregătirea o vom face pe plan local. Începem cu pregătire fizică în aer liber, după care încercăm să disputăm și câteva meciuri amicale la seniori. Din discuțiile avute, am ajuns la un acord, iar de echipa mare mă voi ocupa eu, împreună cu Marcel Vulpe și Cristi Ionescu, care va fi antrenor cu portarii. Eu îmi doresc ca la echipa mare, juniori I,II și III să se aplice aceleași metode de pregătire, ca toți să joace la fel. Săptămâna viitoare trebuie să jucăm neapărat un meci, indiferent cu ce adversar, iar până la începerea campionatului să căutăm adversari cât mai puternici”, a declarat Radu Bote, noul antrenor al echipei de handbal CSM Școlar Reșița.
Startul returului de campionat din cadrul Diviziei A, seria B, este programat în data de 25 februarie. CSM Școlar Reșița “începe” acasă, cu un meci greu. Reșițenii se duelează în primul meci oficial din 2018, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, echipă aflată în acest moment, pe locul doi în clasamentul Diviziei A, seria B. Reșița este doar pe locul 9, cu 9 puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.