Secția de handbal de la CSU Reșița a avut un an 2017 de excepție!

Secția de handbal de la CSU Reșița a avut un an 2017 de excepție!


Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Reșița, este lăudată de directorului clubului reșițean. Octavian Măzăran, apreciază rezultatele obținute de sportivele lui Cristi Busuioc în 2017, ca fiind printre cele mai bune de la înființarea echipei.
În anul recent încheiat, secția de handbal “a făcut o figură frumoasă”. Echipa ce evoluează și anul acesta în Divizia A, a reușit anul trecut, o clasare care a adus o participare la barajul de promovare în Liga Națională. Deși nu au reușit să facă pasul cel mare spre primul eșalon al handbalului românesc, reșițencele s-au luptat acolo cu cele mai bune echipe din țară.
În 2018, speranțele nu dispar. Directorul clubului reșițean, speră că, echipa din urbea Bârzavei, să facă pasul spre Liga Națională, într-un viitor cât mai apropiat.
“Despre secția de handbal, noi putem spune că a fost un an 2017 bun pentru noi. Echipa de senioare, participantă în Campionatul Național, Divizia A, a reușit o clasare pe un loc 3, loc ce a dus la o participare și calificare la barajul de promovare în Liga Națională, baraj la care ne-am luptat cu cele mai bune echipe din țară, care sperau să ajungă în Liga Națională. Suntem mândri că am reușit să reprezentăm Reșița. Sperăm, într-un viitor cât mai apropiat, să facem și noi pasul spre Liga Națională, dar acest pas nu-l putem face fără sprijinul autoritătilor locale, județene sau al sponsorilor, pentru că ne luptăm cu echipe cu un buget mult mai mare ca și clubul nostru”, a declarat directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița, Octavian Măzăran.
Echipa reșițeană a revenit repede la antrenamente. Încă din primele zile ale lui 2018, formația reșițeană a intrat în sală, iar astăzi urmează să dispute și prima competiție amicală, înainte de startul returului Diviziei A, seria B. Primul meci oficial din acest an, CSU Reșița îl are programat în deplasare, la ultima clasată, ACS Odorheiu Secuiesc.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.