Gală de top la Reșița! Cătălin Moroșanu, invitat special!

Gală de top la Reșița! Cătălin Moroșanu, invitat special!


Municipiul Reșița se pregătește de un eveniment inedit. Finalul lunii, aduce în urbea Bârzavei, o competiție internațională de top, care anunță o participare “valoroasă” de kickboxeri români și străini.
Sala Polivalentă din Reșița găzduiește la finalul lunii, mai exact în data de 27 ianuarie, “Gala Pro Fighters League WKA”. Competiția de kickboxing, anunță în urbea Bârzavei, sportivi de top. Promotorul evenimentului, Doru Coșei, promite spectacol.
“În 2018 vom merge mai departe și vom deschide seria evenimentelor cu gala de la Reșița”, scrie promoterul evenimentului, Doru Coșei, pe pagina sa de socializare.
În 27 ianuarie, intră în ring, pentru România, Adrian Maxim, considerat unul dintre cei mai valoroși kick-boxeri români. Maxim va lupta în limitele categoriei 65 de kg. Un alt sportiv ce luptă pentru România la Reșița este Haris Ferizovic, la categoria 70 de kg. Una dintre cele mai interesante lupte, va fi duelul dintre Sebastian Ciobanu și Hamzai Maldin. Cei doi vor lupta la 90 de kg.
Main-event-ul galei va fi meciul de la categoria grea. La +100 de kg, intră în ring reșițeanul, Rusalin Căldăraș cu italianul Giorgio Schiavina. Cei doi se vor întâlni pentru centura europeană WKA.
“Mă așteaptă un examen greu, dar sper să-l trec cu brio. Sunt norocos ca acest meci va avea loc acasă, la Reșița. Sunt convins că publicul va fi alături de mine. Vestea că voi lupta pentru centură, am primit-o cu mare bucurie. Nu mă așteptam să mă bat pentru titlul European, la al doilea meci al meu. Primul pas va fi să cuceresc titlul European, după care sper să am șansa de a ataca și titlul mondial. Țin să le mulțumesc celor care mă susțin, vorbesc aici de Dani Lohon, de maestrul Gheorghe Cîrlea, de bunul meu prieten Daniel Amariei, care antrenează și echipa de fotbal feminin din Reșița. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc promotorului galei, Doru Coșei, care mi-a acordat încredere. Mă simt pregătit și vă aștept la Sala Polivalentă, în data de 27 ianuarie, să mă susțineți”, a spus Rusalin Căldăraș, reșițeanul care la finalul acestui luni, vrea să cucerească centura europeană.
Despre Rusalin Căldăraș ar mai fi de spus că este un fost pugilist, care a activat ani buni pentru Clubul Sportiv Municipal din Reșița. Sub culorile CSM-ului, reșițeanul a devenit campion național. Rusalin a renunțaț la box, din cauză că acest sport era prea puțin susținut, din punct de vedere financiar, și iată-l acum, înapoi într-un sport de contact, cu șanse reale de a obține o centură europeană.
Invitat special în cadrul galei “Pro Fighters League WKA” este nimeni altul decât Cătălin Moroșanu. Iubitorii de kick-boxing vor urmări în 27 ianuarie, la Reșița, 6 meciuri internaționale și 4 naționale. Cântarul oficial va avea loc în data de 26 a acestei luni. Evenimentul debutează la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Reșița, iar intrarea publicului este liberă. Gala va fi transmisă live și pe Digisport.
Gala Fighters League WKA de la Reșița este organizată de WKA și Ary-A Unifight Reșița, cu sprijinul Primăriei Reșița și al Consiliului Județean Caraș – Severin.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.