Karateka reșițeni, la momentul bilanțului

Karateka reșițeni, la momentul bilanțului

Secția de karate a Palatului Copiilor din Reșița și a Clubului Sportiv Municipal Școlar a adunat anul trecut, un număr de 140 de medalii. Sensei Zoltan Lipan și sportivii săi sunt principalii “vinovați” de acest număr mare de medalii, câștigate  în palmaresul Reșiței.
Karate au început competițiile, în luna martie a anului trecut cu Cupa Banzai și 3 medalii de aur, 7 de argint și 10 de bronz, dar și un loc 3 în clasamentul general. În aceeași lună, la Campionatul Național, reșițenii lui Lipan, au cucerit două medalii de aur, șase de argint și trei de bronz. Concursurile au continuat în luna aprilie cu Campionatul European, întrecere în care, municipiul nostrum se mândrește cu o medalie de aur.
Luna iunie a venit cu alte 17 medalii și un loc doi în clasamentul general, la Cupa Dragonul.
În octombrie, la Openul Bihorului, karateka reșițeni au obținut 33 de medalii, și tot în aceeași lună, alte 54 de medalii, la Campionatul Național Școlar, desfășurat la Reșița.
Luna noiembrie a adus 10 medalii pentru Reșița, la Cupa Shorin Ryu, iar anul 2017 a fost încheiat cu luna decembrie și cu un număr de 20 de medalii, obținute la Concursul Național Karate Do și la Cupa Campionilor Europeni.
După 12 luni de concursuri intense, la final de 2017, secția de karate și-a numărat medaliile, care sunt 140, dintre care 39 de aur, 47 de argint și 54 de bronz.
“A fost un an extradordinar, cu multe competiții frumoase, dar și grele în același timp. Sunt mândru de sportivii mei și sper că și în acest an, 2018, să avem rezultate la fel de bune, dacă nu chiar mai bune”, a declarat sensei Zoltan Lipan.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.