Clubul Sportiv Școlar din Reșița și-a numărat medaliile

Clubul Sportiv Școlar din Reșița și-a numărat medaliile


Clubul Sportiv Școlar din Reșița a avut un an 2017 “cu de toate”. CSȘ-ul a trecut prin schimbări. Octavian Bârsanu i-a luat locul lui Marius Crețeanu, însă doar pentru scurt timp, după care, ultimul dintre ei a revenit la “cârma clubului”.
La finalul lui 2017, Marius Crețeanu a numărat medaliile CSȘ-ului din Reșița, și i-a ieșit un număr total de 128 de medalii. Dintre cele 128, 36 au cea mai strălucitoare culoare, 38 sunt de argint, iar 54 de bronz.
“Anul 2017 a fost unul foarte bun pentru Clubul Sportiv Școlar din Reșița. La competițiile oficiale, Campionate Naționale și Școlare, am obținut un număr de 128 de medalii, dintre care 36 de aur, 38 de argint și 54 de bronz. A fost un an foarte bun care ne dă speranțe pentru viitor. Știe toată lumea că Clubul Sportiv Școlar este un club care dă la celelalte cluburi din oraș, sportivi bine antrenați, pentru că la noi nu au voie să participe în competiții decât până la terminarea liceului. Suntem o pepinieră de sportivi, care mai târziu merg la CSM sau la Universitatea. De altfel, și o parte dintre antrenorii noștri lucrează la aceste cluburi și contribuie la ridicarea sportului cărășean”, a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar din Reșița, Marius Crețeanu.
De precizat ar mai fi faptul că, numărul total de medalii, cu tot cu cele obținute la competițiile amicale și interaționale, se ridică la 345. La competițiile amicale și internaționale, CSȘ-ul a obținut un număr de 217 medalii.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.