Lora “a adus” sute de reșițeni la “Târgul de Crăciun”

Lora “a adus” sute de reșițeni la “Târgul de Crăciun”

“Târgul de Crăciun” din Reșița adună, de la o zi la alta, tot mai mulți oameni în Centrul Civic din oraș. Lora a fost astăzi vinovată, că cetățenii urbei au ieșit din case.
“Târgul de Crăciun” din Reșița rămâne cel mai atractiv loc pentru cetățenii Reșiței. Sute de oameni s-au aflat astăzi în Piața 1 Decembrie 1918, pentru a o asculta pe Lora.
Programul de astăzi a fost însă deschis de o trupă locală. Sonar a concertat în deschidere. Dan Mirea, un îndrăgit actor al Reșiței, a fost cel care a prezentat programul de astăzi, la “Târgul de Crăciun” din oraș.
“Știm foarte bine că sunt foarte mulți artiști care pleacă din orașele mai mici, spre București, crezând că acolo este borcanul cu miere, unde toți avem posibilitatea să ne lansăm. Este foarte bine să ajungi și acolo, dar cel mai important este să nu uiți de unde ai plecat. Asta e dovadă de patriotism local. În această seară, aici la Reșița, în Centrul Civic, într-un număr neașteptat de oameni, nu pot decât să mă bucur din suflet să invit în deschidere o trupă locală. Oameni frumoși, dragi copii, doamnelor și domnilor, deschid Crăciunul, Sonar”.
Trupa Sonar a impresionat frumos, însă Lora a fost punctul culminant al programului din această seară.
“Bună seara, Reșița. Ce faceți? Ați înghețat? Vom îngheța împreună”, așa și-a început programul Lora, în fața sutelor de oameni veniți astăzi în Centrul Civic, special pentru ea.
“Târgul de Crăciun” rămâne în Centrul Civic până în data de 6 ianuarie 2018.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.