Probleme la ACS Șirineasa?! Are CSM-ul șanse “să scape” de lider?

Probleme la ACS Șirineasa?! Are CSM-ul șanse “să scape” de lider?


CSM Școlar așteaptă răspuns de la Comisiile Federației Române de Fotbal. Potrivit președintelui din Valea Domanului, reprezentanții clubului reșițean au semnalat “niște nereguli”, la echipa ACS Șirineasa, iar astăzi, un articol apărut pe liga2.prosport.ro ar tinde să dea crezare contestațiilor făcute.
“Așteptăm Comisiile Federației Române de Fotbal. Noi avem foarte mare încredere în ele, să își facă datoria și să dea o soluție la acest caz. Noi am semnalat niște nereguli, dacă mă pot exprima așa, pentru echipa din Șirineasa. Vedem ce soluții va da Federația. Credeți că dacă am fi greșit noi ne-ar fi iertat cineva?!”, spune președintele din Valea Domanului, Viorel Lolea.
Tot potrivit liga2.prosport.ro liderul detașat din liga a III-a seria, a IV-a, ACS Șirineasa a rămas fără Florin Costea, Mihai Minică, Anghelina, Manole, Lăzărescu, Ov. Popescu, Vezan, Oiță, Bărbuț și Miroiu dar și fără secunzii Mangalagiu și Militaru.
Deși problemele par a fi grave la Șirineasa, Viorel Lolea nu dă asigurări. Lolea spune că toată suflarea fotbalistică din oraș luptă până la capăt pentru binele clubului pe care-l reprezintă, însă Șirineasa poate rămâne clar în calcule pentru promovare. ACS Șirineasa este cu siguranță îndreptățită să părăsească Liga a III-a, pentru un eșalon mai bun. Jucătorii de acolo au demonstrat în teren, că sunt cei mai buni.
“Niciodată nu am declarat că noi vom avea câștig de cauză la această contestație. Este prima ieșire a mea în presă, în care vorbesc despre acest subiect. Noi avem obligații să încercăm să ne păstrăm imaginea intactă și să ducem acest club cât mai sus. În ultimii 15 ani acest club nu a scos nici un fotbalist, în ultimii 20 de ani nu s-a mai bătut să promoveze, cu bugete foarte mari, exorbitante de-a dreptul. Eu nu am spus niciodată că Șirineasa va fi penalizată! Noi doar ne batem până la capăt pentru binele clubului pe care îl reprezentăm”, a adăugat Viorel Lolea.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.