Luptătorii Florin Gafton și Raul Badea, pe podium în Republica Moldova


Tinerii luptători de la Reșița au participat recent la un puternic turneu internațional în Republica Moldova. Competiția desfășurată în Moldova, ajunsă la cea de-a VII-a ediție a adunat la start peste 250 de luptători din Ucraina, Bulgaria, România și Republica Moldova.
Cea de-a VII-a ediție a turneului de lupte libere de la Nisporeni a avut printre participanți și câțiva sportivi de la CSȘ și CSM Reșița. Tinerii reșițeni, au fost însoțiți în Republica Moldova de profesorul Flroin Dință.
“Am participat cu 4 sportivi, doi de la CSȘ Reșița și doi de la CSM, și pot spune că sunt mulțumit de cele două medalii pe care le-am adus acasă. La 82 de kg, Florin Gafton de la CSȘ Reșița și-a adjudecat medalia de argint, iar în limitele categoriei 35 de kg, colegul său, Radu Badea, a cucerit o medalie de bronz. Suntem foarte mulțumiți, cu atât mai mult cu cât sportivii au participat pentru prima dată la acest turneu”, a declarat Florin Dință.
De precizat ar mai fi faptul că țara noastră a fost reprezentată la Nisporeni de 25 de sportivi de la mai multe cluburi, patru dintre membri delegației fiind luptători din Reșița.

Related Posts

Leave a Reply