Roco Sandu : “Constatăm că vârfurile nu înscriu!”


CSM Școlar Reșița este pregătită de un nou meci. După înfrângerea de la Lugoj, rossonerii parcă nu mai au același elan, sau cel puțin declarațiile sunt mai rezervate. Roco Sandu “este supărat” pe atacanți.
Echipa ce se vrea în Liga a II-a, CSM Școlar Reșița s-a cam încurcat etapa trecută la Lugoj, iar Roco Sandu a constatat că vârfurile “au probleme” la CSM. Deși echipa din urbea Bârzavei are în lot, poate cei mai buni jucători din Liga a III-a, atacanții marchează greu.
Eșecul cu Lugojul a fost uitat, iar rossonerii se îndreaptă acum spre etapa viitoare, care are loc sâmbătă, în Valea Domanului, contra echipei Gloria Teuz Cermei, formație care a înscris numeroase goluri în noul sezon competițional.
“Venim după o înfrângere la Lugoj, pe care nu o anticipam, e adevărat, dar știam că este un meci greu, cu o echipă incomodă, disciplinată, harnică, bine pusă la punct. Nu am pierdut categoric, dar am pierdut până la urmă și în socotelile noastre nu prea ar trebui să se întâmple meciuri de acest fel. În ceea ce privește starea psihică, fizică sau medicală a echipei noastre, este ok, cred că am reușit să-i remontăm, să le spunem că a fost un accident. Fotbalul înseamnă și victorii și înfrângeri și nu ai timp să te bucuri sau să te superi. Trebuie să-ți vezi de următoarea etapă și de viitor. În ceea ce privește starea echipei, cum am spus medicală, Keita a recidivat, aceeași întindere, nu s-a refăcut bine, ca urmare va lipsi din lotul echipei, în rest toți sunt montați, bine pregătiți, sperăm sâmbătă să câștigăm, mai vedem și spectacolul că ne trebuiesc puncte până la urmă. Constatăm că vârfurile nu înscriu. Are Negoescu un gol, în meciul de 8 – 1, iar pe cartea de vizită a unui vârf, scrie gol, e adevărat. Ce să facem? Să-i penalizăm pecuniar că nu trag la poartă? Ajung până acolo. Ei știu să tragă la poartă, dar nu-și asumă”, a declarat principalul din Valea Domanului, Roco Sandu.
Secundul lui Roco, Lucian Dobre ia vina “greșelii” de la Lugoj, asupra lor, a antrenorilor, care ar fi fost mai puțin inspirați în jocul cu lugojenii.
“Probabil am făcut o alegere greșită și noi antrenorii ca și manieră de joc, la partida cu Lugoj. Vârful a fost de foarte multe ori izolat în meciul trecut. În meciul următor vom avea mult mai mulți oameni în jurul vârfului pentru a-l susține în faza de atac. Băieții sunt extraordinari. Noi am fost la acest meci mai puțin inspirați” a declarat secundul din Valea Domanului, Lucian Dobre.
Cosmin Negoescu, unul din jucătorii de bază ai formației din Valea Domanului, a vorbit și el despre partida de la Lugoj. Negoescu spune că în acest moment, CSM-iștii sunt într-un ușor blocaj, după ce două meciuri nu s-au prea legat, din punct de vedere al jocului.
“Suntem într-un blocaj. Nu ne-a ieșit meciul cu Centrul Național, cum ne-am dorit, nu ne-a ieșit meciul la Lugoj așa cum ne-am pregătit toată săptămâna dinaintea meciului. Am întâlnit o echipă incomodă, un antrenor bun, care i-a pus bine în teren. Nu am putut să-i desfacem așa cum noi, împreună cu antrenorii noștri am lucrat la antrenamente”, a declarat Cosmin Negoescu.
Partida CSM Școlar Reșița – Gloria Lunca Teuz Cermei, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului și va conta pentru cea de-a V-a etapă din cadrul Ligii a III-a de fotbal.

Related Posts

Leave a Reply