Oravița sau Caransebeș, în ajutorul echipei Muncitorul Reșița ?!


Muncitorul Reșița mai are o șansă “de salvare”. Echipa orașului Reșița are speranțe că partea financiară se va rezolva. Potrivit lui Antonel Burtea, în ajutorul echipei Muncitorul din urbea Bârzavei, nu sar însă oamenii din Reșița. Vin alături de muncitori, firme din orașele Oravița sau Caransebeș.
Muncitorul Reșița supraviețuiește greu. De la o zi la alta, devine tot mai dificil pentru echipa din urbea Bârzavei, să facă față în Liga I de futsal. Asta pentru că, formația reșițeană suferă la propriu, din punct de vedere financiar. Antonel Burtea spune însă că are promisuni mari de la o firmă din Oravița. Dacă sponsorii nu vin cât mai curând alături de echipă, probabil Muncitorul va dispărea și din Liga I, la fel cum a dispărut din Liga a IV-a.
“Încercăm de la o zi la alta să îmbunătățim câteva ceva. Pe partea finanțelor însă, nu s-a îmbunătățit nimic. Sper că oamenii de bine din acest oraș și din județ, vor veni spre noi. Situația financiară este aceeași ca atunci când am început.Consiliul Județean este în parteneriat cu noi. Avem un proiect de 14.000 lei. Din județ, vin oamenii de afaceri alături de noi. Dacă jocul va arăta altfel, sunt convins că sponsorii vor veni. Au fost niște discuții. Am fost personal plecat săptămâna trecută. Mi-am luat concediu și nu m-am dus cu familia, m-am dus pentru echipă, prin diferite zone ale județului pentru a discuta și a le spune proiectul pe care eu doresc să-l fac la această echipă, împreună cu colegii mei jucătorii. Am fost la Caransebeș, Oravița și cred că cea mai plauzibilă ar fi Oravița la ora aceasta, o firmă de acolo”, a declarat Antonel Burtea, conducătorul echipei Muncitorul Reșița.
Până sponsorii vin alături de echipă, jucătorii formației Muncitorul Reșița intră în teren și fac tot ce pot pentru a nu ceda la scor în fața celor mai bune echipe din Ligă. În acest sezon competițional, Muncitorul are la activ 2 înfrângeri și o victorie și o șansă mare de a mai bifa un rezultat pozitiv, în 1 octombrie la Sfântu Gheorghe.

Related Posts

Leave a Reply