CSO Anina, mai puternică anul acesta


Echipa de fotbal ce evoluează în Liga a IV-a, Club Sportiv Orășenesc Anina, are planuri mari anul acesta. Formația Aninei s-a întărit considerabil și luptă pentru titlu.
CSO Anina își dorește pentru acest sezon competițional o comportare cât mai bună în Liga a IV-a de fotbal. Cu un lot puternic, avându-i în componență pe Costachi, Stanciu, Iapă sau Farago, formația Aninei a început bine turul de campionat, însă seria victoriilor a fost “puțin întreruptă” etapa trecută, atunci când Oravița s-a impus 3 – 1 la Anina. Marian Mesinschi, omul care se ocupă de soarta formației din Anina are însă mare încredere în jucătorii săi și este convins cp echipa sa are un cuvânt greu de spus în această ediție de campionat.
“Echipa Aninei este clar mai puternică anul acesta. Au venit lanoi, Costachi de la CSM Școlar, Stanciu de la Universitatea Craiova, Iapă și Farago de la Bozovici. Cred că suntem o echipă care va avea un cuvânt greu de spus în această ediție de campionat”, a declarat Marian Mesinschi.
După 3 etape disputate în acest sezon competițional, CSO Anina ocupă locul 3 în clasamentul Ligii a IV-a de fotbal, însă este la egalitate de puncte cu ocupanta poziției a II-a, Viitorul Caransebeș, dar și cu echipa de pe locul 4, Steaua Dunării Pojejena.

Related Posts

Leave a Reply