CSU Reșița, același obiectiv ca în sezonul trecut


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița și-a fixat pentru acest an competițional, același obiectiv ca în sezonul trecut. CSU Reșița are în plan să participe și anul acesta la baraj, pentru Liga Națională.
CS Universitatea Reșița a participat anul trecut la baraj de Ligă Națională. Jucătoarele lui Cristi Busuioc au văzut anul trecut ce înseamnă nivel de Liga I, iar pentru acest sezon competițional își doresc cel puțin același lucru.
“Nu putem să ne fixăm mai mult decât am făcut anul trecut. Am avut o participare la baraj de Ligă Națională, dar eu zic că am luat contact cu realitatea, am văzut ce înseamnă handbalul la nivel înalt, profesionist, acolo unde evoluează jucătoare care sunt deja din acel eșantion, chiar internaționale, și mai ales din punct de vedere financiar și al valorii jucătoarelor, nu putem să ne comparăm momentan cu echipele care își fixează obiectiv promovare în Liga Națională și bineînțeles menținere”, a declarat antrenorul echipei CS Universitatea Reșița, Cristian Busuioc.
Până la finalul sezonului este însă drum lung. CS Universitatea Reșița abia a început sezonul competițional al Diviziei A. În prima etapă, Reșița și-a trecut în palmares și prima victorie, iar următoarea etapă are toate șansele să câștige din nou.

Related Posts

Leave a Reply