Handbaliștii și-au stabilit obiectivul pentru noul sezon


Echipa de handbal masculin, CSM Școlar Reșița, este aproape de debut. Deși în primele săptămâni de la înființare nu se discuta de niciun obiectiv, oficialii clubului, împreună cu antrenorul, Marcel Vulpe, au stabilit locul 5, ca țintă, pentru finalul sezonului de Divizia A, care stă să înceapă.
Echipa de handbal masculin, CSM Școlar Reșița, și-a stabilit obiectivul pentru acest an competițional. Rossonerii handbaliști trebuie să încheie campionatul pe locul 5.
CSM Școlar Reșița a fost repartizată în seria B a Diviziei A, alături de alte 10 echipe. Vor lupta în aceast an, alături de CSM Școlar Reșița, CNE Sighișoara, CS Universitatea Cluj, CSM Oradea, CS Universitar Politehnica Timișoara, HC Sibiu, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, HCM Sighișoara, Universitatea Craiova, CS Minaur Baia Mare II și ADEP Satu Mare. La capătul sezonului, Reșița “este obligată” să anunțe poziția a V-a, în clasamentul Diviziei A de handball masculin.
“Avem ca obiectiv primele 5 locuri din Divizia A. Nu este nici un fel de problemă să îndeplinim acest obiectiv, având în vedere că celelalte echipe, după locul 5 sunt mai slăbuțe. Sper să ne îndeplinim obiectivul, deci nu numai locul 5, dar și folosirea juniorilor care vin din spate, cât mai mult”, a declarat antrenorul Reșiței, Marcel Vulpe.
CSM Școlar Reșița, debutează în Divizia A de handbal masculin, în data de 17 septembrie. Reșițenii încep campionatul, duminică, în deplasare, la Târgu Jiu.

Related Posts

Leave a Reply