CSM Școlar, a uitat victoria obținută în cupă! Rossonerii, cu gândul la meciul cu CSM Lugoj


Formația de Liga a III-a, CSM Școlar Reșița a obținut marți seară, o victorie importantă în Cupa României, eliminând Deva și calificându-se astfel în următorul act al întrecerii. Rossonerii nu se pot bucura însă prea mult de victorie, pentru că mâine după amiază, au etapă importantă în campionat, la Lugoj, o echipă ce în amicale, a învins formația lui Roco Sandu cu 2 – 0 .
Antrenorii de la CSM Școlar Reșița, laudă reușita de la Deva, însă sunt deja cu gândul la Lugoj, acolo unde, mâine, de la ora 17:00, rossonerii se duelează, în cadrul celei de-a IV-a etape din campionat, cu formația CSM din localitate, echipă cu nume greu în Liga a III-a de fotbal, ce în meciurile de pregătire a dispus 2 – 0 de CSM-ul din Reșița.
“Suntem mulțumiți de ce am făcut până acum și așteptăm cu încredere meciul de vineri, de la Lugoj, un meci foarte greu în opinia mea. Referitor la meciul de marți din cupă, vreau să spun că ne bucură foarte mult victoria, în sensul că a fost obținută cu muncă, aveam nevoie de o astfel de victorie, câștigată prin mentalitate și prin efort fizic, foarte mare. Am câștigat la Becicherec de o manieră categorică, am condus meciul cu Centrul Național și în posesie. Meciul de la Deva l-am câștigat datorită dăruirii jucătorilor și a ardorilor. Am folosit și foarte mulți jucători din lot, care nu au jucat până acum. Cum am mai spus, sunt foarte mulțumit de evoluția lor, au demonstrat că au ce căuta la această echipă și oricând ne putem baza pe ei. Am terminat meciul cu cinci jucători sub 19 ani, Iova, Săndescu, Muselin, Velcotă și Costin”, a declarat antrenorul formației CSM Școlar Reșița, Roco Sandu.
Luci Dobre, are și el încredere în jucătorii din Valea Domanului. Mai mult decât atât, este convins că CSM-ul din Lugoj se teme de echipa din urbea Bârzavei.
“Astăzi la ora 17:00 vom avea un antrenament aici în Valea Domanului, după care vom rămâne în cantonament. Mâine la 14:00, plecăm spre Lugoj și mergem cu gândul de a câștiga. Posesia, așa cum a zis Roco, a fost devastatoare, finalizarea a fost mai precară, dar vom avea grijă și de asta. Atmosfera e foarte bună în lot, este extraordinară. Avem cei mai buni băieți și la caracter și fotbalistic vorbind, deci nu văd nici un motiv pentru care n-ar trebui CSM Lugoj să se teamă de noi. Sunt convins că le e frică de noi”, a declarat Luci Dobre, secundul lui Roco Sandu.
Velcotă, omul meciului de la Deva, a uitat și el jocul cu devenii și este concentrat pentru partida de mâine, unde speră că va înscrie din nou.
“Mă bucur foarte mult că am reușit să înscriu, că mi-am ajutat echipa să câștige, dar meciul acela deja l-am scos din minte și mă concentrez foarte mult pe meciul de mâine”, spune Velcotă.
Partida CSM Lugoj – CSM Școlar Reșița, are loc mâine, 15 septembrie, de la ora 17:00, pe terenul formației din Lugoj și va conta pentru etapa cu cifra 4 din cadrul Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a.

Related Posts

Leave a Reply