Echipe noi în Divizia A de handbal feminin. CSU Reșița, pregătită de start!


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița pregătește startul campionatului. Anul acesta, Campionatul Național al Diviziei A, este plin de echipe noi, care și-a exprimat dorința de promovarea în Liga Națională.
Campionatul Național din cadrul Diviziei A de handbal feminin este plin de noutăți în sezonul care stă să înceapă. Polithenica din Timișoara și-a format o echipă nouă, care are obiectiv clar, promovare. Noutăți în handbalul feminin, la nivel de Divizia A, au apărut și la Odorhei, Târgu Secuiesc, dar și la Mioveni.
Din Divizia A, seria B, face parte și CS Universitatea Reșița, formație ce de ani buni, se duelează cam în aceeași formulă. Junioarele sunt acum senioare, iar anul trecut au participat chiar și la baraj pentru Liga Națională.
CSU Reșița începe campionatul pe teren propriu. Startul Diviziei A, este programat în data de 16 septembrie. Reșița se duelează atunci cu ACS Odorheiu Secuiesc.
“În acest sezon competițional au apărut echipe noi. Primele le vom întâlni în primele două etape, pe teren propriu, acasă. Prima etapă vom juca în data de 16 septembrie, cu Odorhei, urmând ca în data de 23, tot pe teren propriu să întâlnim, cea de-a doua echipă nou înființată, este vorba de Târgu Secuiesc. Pe lângă aceste echipe, ca și noutate în serie, a apărut o echipă la Timișoara, vecina noastră, echipă nou formată, în cadrul clubului SCM Politehnica, echipă cu pretenții care a declarat că are obiectiv promovarea. De asemenea, a rămas în serie, echipa care a participat anul trecut la barajul de promovare, alături de noi, e vorba de Baia Mare. Pe lângă aceste echipe, zic eu, că mai sunt echipe care au un cuvânt greu de spus, cum e echipa din Brașov, care participă și în Liga Națională și datorită faptului că au un lot lărgit, și-au înscris o echipă și în Liga a II-a. A apărut o echipă și la Mioveni, sunt deja 14 echipe în serie, ceea ce înseamnă ca va fi o competiție care va avea mai multă miză, mai ales acolo în față, la primele locuri în clasament. Prima echipă din serie va promova și în acest an, urmând ca echipele care se clasează pe locul 2 și 3, să meargă la baraj pentru Liga Națională”, a declarat antrenorul formației CSU Reșița, Cristi Busuioc.
Partida CSU Reșița – ACS Odorheiu Secuiesc, este programată în data de 16 septembrie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă din Reșița.

Related Posts

Leave a Reply