CSM Școlar Reșița merge mai departe în Cupa României


CSM Școlar Reșița a trecut astăzi, mai departe în Cupa României. În duelul din runda a III-a cu Cetate Deva, jucătorii lui Roco Sandu s-au impus 1 – 0, reușind astfel să se califice în următorul act al întrecerii.
Pe stadionul “Cetate” din Deva, fotbaliștii din urbea Bârzavei s-au duelat astăzi, în runda a III-a, din cadrul Cupei României, cu formația Cetate Deva. Roco Sandu făcea “afirmații mari”, înainte de jocul cu devenii. Declarațiile principalului din Valea Domanului, nu au fost însă doar “praf în ochi” pentru iubitorii CSM-ului. Rossonerii au mers la Deva, hotărâți “să doboare” Cetatea din Deva și au făcut-o.
După o primă repriză echilibrată, și o remiză albă la pauză, rossonerii au revenit mult mai montați de la vestiare. În minutul 57, Negoescu a fost schimbat cu Velcotă, iar în minutul 68, s-a produs minunea. Cel care l-a înlocuit pe Negoescu, a transformat pentru 1 – 0, pentru scorul final și pentru victoria care avea “să ducă” CSM-ul, mai departe în Cupa României. Așadar, Cetate Deva se oprește aici, iar CSM-ul merge mai departe, cu șanse mari să aducă o echipă de Divizia A, la Reșița, dacă mai elimină vreo 2 – 3 formații de Liga a II-a.
CSM Școlar a fost format astăzi din, Zimmermann, Iova, Doda, Banac, Muselin, Costin, Breșneni, Vaștag, Negoescu, Beloescu, Himcinschi și rezervele Petruț, Bacter, Szijj, Bloju, Săndescu, Velcotă și Poiană.

Related Posts

Leave a Reply