Sportivii lui Zoltan Lipan au participat la WUKF Romania Summer Camp 2017


Karatiștii reșițeni, pregătiți de sensei Zoltan Lipan, au participat recent la WUKF Romania Summer Camp 2017. Întreaga manifestare a avut loc la Eforie Nord.
Zilele trecute, sportivii lui Zoltan Lipan au desfășurat antrenamente de kata cu maestrul Jean Pierre Fischer, 8 DAN kobudo si kumite, cu sensei Valeriy Kusiy, 6 DAN și cu antrenorul lotului național, sensei Mihai Hanga 6 DAN. Reuniuneace a avut loc pe litoral, se datorează conducerii federației și președintelui Liviu Adrian Crișan, care a reușit să strângă în această federație peste 120 de cluburi.
C.S.M.Scolar & P.C. Reșișa, s-a prezentat la WUKF Romania Summer Camp 2017, doar cu 4 sportivi, însoțiți de antrenorul Zoltan Lipan. Au reprezentat Reșița, la Eforie, Sandra Lipan, Șerban Modrigan, Cristian Bernadth și Robert Bonțu.
„Deși înviorarea, cele 3 antrenamente zilnice erau istovitoare, sportivii au fost încântați de ce au avut ocazia să învețe, rămânând ca aceste lucruri să le exerseze de acum, în sălile de proveniență. Au fost și momente de relaxare, la mare și la piscina din cadrul Complexului unde s-au desfășurat diverse jocuri distractive. Totul a fost un real succes”,a declarat sensei Zoltan Lipan.

Related Posts

Leave a Reply