Gimnaștii reșițeni, înapoi la antrenamente


Gimnaștii reșițeni și-au reluat activitatea. După o scurtă vacanță, sportivii de la CSȘ Reșița se pregătesc de cea de-a doua jumătate a acestui an competițional.
Gimnaștii de la CSȘ au intrat din nou în sală. Sportivii pregătiți de Robert Bălan și Alex Avram pun la punct ultimele detalii, înainte competițiilor importante din cea de-a doua jumătate a anului 2017.
Prima competiție pentru reșițeni are loc la jumătatea lunii octombrie, pe plan internațional, în Franța. Șase gimnaști de la Clubul Sportiv Școlar din Reșița se pregătesc intens acum în urbea Bârzavei, pentru testul internațional din Franța.
“Clubul Sportiv Școlar din Reșița și sportivii noștri au început pregătirea. Suntem în pregăitre pentru viitoarele compoteiții. La jumătatea lui octombrie avem un concurs în Franța, o săptămână. Plecăm cu 6 sportivi, după care ne întoarcem și mergem la Campionatul Național de Juniori, de la Bistrița”, a declarat antrenorul Robert Bălan.
Gimnaștii Clubului Sportiv Școlar din Reșița se antrenează aproape zilnic în sala de gimnastică din govândari, sub atenta coordonare a antrenorilor Robert Bălan și Alex Avram.

Related Posts

Leave a Reply