Susținătorii rossonerilor sunt așteptați în Valea Domanului!


CSM Școlar Reșița intră în teren, pentru prima dată în fața propriilor fani anul acesta, într-o partidă oficială. Fotbaliștii de la CSM așteaptă publicul la meci.
CSM Școlar Reșița dispune sâmbătă, 9 septembrie, în cea de-a III-a etapă din acest sezon competițional, de Centrul Național de Pregătire din Timișoara. Deși partida dintre cele două ar fi una fără miză, punctele puse în joc nefiind acumulate celorlalte deja obținute, rossonerii sunt pregătiți să ofere fanilor spectacol. Reșițenii vor să obțină o altă victorie la scor, iar tot lotul din Valea Domanului este apt pentru a desfășura o partidă spectaculoasă.
“Etapa a III-a contra echipei Centrul Național de Pregătire Timișoara. În ceea ce privește starea de sănătate a echipei, este bună, nu avem accidentați și în privința suspendărilor nici vorbă, pentru că a trecut doar o etapă de fapt peste noi, nu două și am primit un singur galben în acest meci, deci nici din acest punct de vedere nu avem probleme. Forma sportivă este bună pentru toți. Urmează să fim inspirați în alegerea primului 11 de sâmbătă și să continuăm ce am început etapa trecută, cu un scor categoric, cu un joc foarte bun și cu 3 puncte care tindem să le obținem în fiecare meci”, a declarat principalul din Valea Domanului, Roco Sandu.
Rossonerii au un program extrem de încărcat în această perioadă. Imediat după etapă, jucătorii lui Roco Sandu au de susținut și meci în cupă, la Deva.
“Ne așteaptă o săptămână grea, în sensul că sâmbătă vom avea etapă de campionat, marți de cupă la Deva, vineri, asta înseamnă în 6 – 7 zile, cel de-al treilea meci la Lugoj. Este adevărat că va fi un tur de forță greu, dar chiar dacă echipa care ne vizitează sâmbătă, este fragedă, nu știm ce oponență ne va pune. Noi trebuie să ne gândim la noi, la jocul nostru, la ceea ce pregătim tot timpul. Vom baga cea mai bună și cea mai în formă echipă în teren”, a adăugat Roco Sandu.
Luci Dobre, secundul lui Roco, spune că nici un adversar nu trebuie subestimat. Deși Centrul Național de Performanță de la Timișoara are în componență jucători foarte tineri, nu este o echipă deloc de neglijat, iar Reșița, cu sau fără miză, trebuie să câștige fiecare meci.
“În general, noi suntem adepții unui fotbal spectaculos, iar toți cei care fac parte din lot sunt capabili și apți să joace oricând în primul 11. Nu există o creionare a primului 11 sau rezerve, nu. Cei care intră, să intre, să dea totul pe teren, să prindă tricoul. Noi ne dorim să creem o legătură foarte strânsă între bancă și cei care joacă în acel moment în teren. Dacă nu reușim, vom avea foarte mari probleme. Toți jucătorii care sunt în lotul echipei CSM Reșița, sunt de valori apropiate. Forța ofensivă va fi demonstrată și la următorul meci, care este tot o finală. Fiecare meci de campionat va fi o finală pentru noi. Nu ne interesează cu cine jucăm. Putem să jucăm cu Centrul de Excelență de la Timișoara sau cu oricare alt centru, vă garantăm că tot ofensiv vom juca”, a declarat Lucian Dobre.
Zimmermann, portarul CSM-ului, vede în jocul colegilor săi o altă determinare anul acesta și este convins că fiecare meci trebuie câștigat într-o manieră categorică, pentru a nu mai lăsa loc de interpetări.
“S-a văzut o altă mentalitate începând din cantonamentul din Serbia și am finalizat oarecum cu meciul din etapa trecută. Vor veni meciuri mai grele, va fi un 11 puțin diferit. Fiecare meci trebuie câștigat într-o manieră categorică, să nu mai lăsăm loc de interpretări”, spune Cristian Zimmermann.
Partida CSM Școlar Reșița – CNP Timișoara este programată sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului. Referitor la echipa din Timișoara, trebuie spus că jucătorii de acolo, se antrenează împreună de 2 ani, în prima etapă au pierdut 2 – 0 la Craiova, iar etapa trecută s-au impus cu Ghiroda 3 – 2 . CSM Școlar Reșița, are la activ o victorie importantă, obținută etapa trecută, în deplasare, la Becicherecu Mic, cu un scor de 8 – 1 .

Related Posts

Leave a Reply