Etapa a II-a a Campionatului Național de Karting Școlar are loc la Bacău


Echipa de karting a Palatului Copiilor din Reșița se pegătește să intre în concurs. Începând de vineri, 16 iunie, și până în data de 18 a acestei luni, la Bacău are loc cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Karting Școlar.
Cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Karting Școlar își deschide porțile mâine, în localitatea Bacău. Timp de 2 zile, la Bacău se vor întrece cei mai buni piloți școlari din România. Locul de desfășurare al întrecerii de la Bacău este pista Speed Park din localitate.
“În perioada 16-18 iunie 2017, se va desfășura la Bacău, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Karting Scolar(CNKS), competiție cuprinsă în Calendarul Activităților Educative Naționale la poziția 36. Competitia, prin amabilitatea deosebită a domnului Cătălin Rusu, se va desfășura pe pista Speed Park din Bacău, la fel ca prima etapă. Se anunță o participare numeroasă, ceea ce înseamnă că vom avea din nou o etapă puternică care va tura motoarele la maximum. Urăm succes tuturor competitorilor și vă așteptăm în număr cât mai mare”, se arată pe site-ul de socializare al clubului Team Karting Reșița.
Evenimentul ce începe mâine la Bacău este organizat de Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, finanțat de MEN și sprijinit de Palatul Copiilor Reșița, Palatul Copiilor Brăila, Palatul Copiilor Satu Mare și Palatul Copiilor Craiova.

Related Posts

Leave a Reply