Team Karting Reșița, pe podium la “Cupa Moldovei”

kart
“Cupa Moldovei” la karting școlar a avut loc recent în localitatea Bacău. Competiția ajunsă la cea de-a III-a ediție a adunat la start, unii dintre cei mai buni piloți din țară.
Team Karting Reșița a participat recent la cea de-a III-a ediție a “Cupei Moldovei” la karting școlar. Întrecerea s-a disputat în condiții deosebit de grele, cu ploaie puternică și vânt. Micuții piloți ai Reșiței au fost însă la înălțime, reușind să se impună la trei categorii.
“În condiții deosebit de grele, cu ploaie puternică și vânt pătrunzător, micuții piloți ai Team Karting Reșița au fost foarte determinați și au câștigat competiția la trei categorii. Cristian Pîrvănescu, campionul național al anului 2016, a câștigat la categoria 60 cmc – Puffo, Fabian Bodac a câștigat la categoria Mini și Andrada Neacșu a învins fără drept la replică, băietii de la categoria KF Junior. Felicitări tuturor acestor minunați copii și extraordinarului profesor Sorin Savu, care conduce de ani de zile destinele Palatului Copiilor Reșița și care a fost directorul de concurs al acestei competitii”, se arată pe site-ul de socializare al clubului Team Karting Reșița.
Au mai facut parte din echipa ce a defilat la Bacău, Roberta Bodac , debutantă la categoria Mini, Daria Țunea – care a debutat la categoria Puffo si Oana Neacșu, debutantă la categoria Cadet, clasată pe locul 3.

Related Posts

Leave a Reply