Răsturnare de situație în clasamentul Campionatului de minifotbal

Răsturnare de situație în clasamentul Campionatului de minifotbal

mini
Ultima etapă disputată în cadrul Campionatului Județean de Minifotbal a adus schimbări importante în clasament pentru echipele din prima jumătate.
Formațiile înscrise în Campionatul Județean de Minifotbal luptă în continuare, în Parcul Siderurgistului din urbea Bârzavei. Zilele trecute, echipele au disputat meciurile celei de-a XII-a etape din acest sezon competițional. Meciurile etapei cu numărul 12 au adus schimbări majore pentru echipa ce ocupa loc de podium, cu o etapă înainte.
Formația ce încheia podiumul după cea de-a XI-a etapă, a fost învinsă în meciul 12 de Autoliv Reșița, cu scorul de 6 – 3 și a picat pe locul 5. Liderul nu se clatină. Codavinci a învins etapa trecută echipa Muncitorul la scor, 11 – 1. Echipa de pe locul 2, Dedeman, și-a confirmat și ea valoarea, învingând fornația Humanitas Pro Deo cu 10 – 3 . FC Kazan a făcut un meci frumos cu Steaua Reșița, în fața căreia s-a impus cu un scor de 7 – 5 . FC CSKA Reșița a învins Team 80’s cu 3 – 0 .
“A fost o etapă care s-a desfășurat în aceleași condiții de fair play ca și până acum. De această dată s-au produs unele schimbări în clasament. Echipa Drink Team ce ocupa locul 3, a fost surclasată de formațiile FC Kazan și FC CSKA Reșița. Drink Team a trecut pe 5 după ce a fost învinsă de Autoliv Reșița. În rest nu au fost surprize. Codavinci și-a păstrat poziția de lider și Dedeman este în continuare pe locul 2”, a declarat Adrian Caracoancea, președintele Asociației Județene de Minifotbal.
După 12 etape, lider incontestabil este în continuare formația Codavinci, urmată pe poziția a II-a de Dedeman. Pe poziția a III-a, a luat locul echipei Drink Team, formația FC Kazan, iar pe patru se află FC CSKA Reșița. Drink Team este acum doar pe locul 5.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.